30/9

Sista dagen på den här månaden, vart tar tiden vägen? HALLÅ! Snart har vi våran lilla bebis hos oss,neos syskon, en otrolig känsla, har nog inte, riktigt fattat de än..trots alla sparkar, just nu e den uppe vid revbenen å håller på å bökar, vilket är obehagligt, vet inte riktigt hur man ska sitta..Denna grav har vatt en dans på rosor, än så länge. Börjar känna av min foglossning lite, men som sagt det finns andra som har de mycke mycke värre så varför klaga över lite smärta. Inte kännt av mer sd, så vila hjälper:D, får väl börja leva som vanligt igen efter v.35:P.


Idag va vi på BVC med  Neo, togs spruta,vikt å längd.

Sprutan togs utan problem

Han hade ökat bra i vikt, vågen stannade på hela 8400 g, och längden stannade på 73=).


Ska lägga in kort på våran älsklingsgosse med måste bara veta hur man vattenmärker dom.. någon som vet,som kanske vill hjälpa?

108 dagar kvar

Sen har vi våran lilla bebis här,längtan är STOR. Ska bli kul å se hur Neo reagerar när de e en liten till här hemma. Är så sugen på å bädda spjälsäng å allt nu, så jag säkert vet att jag får göra de denna gången, hann inte de me Neo eftersom han kom mycke tidigare än planerat. Men ska vänta till v.30 iaf:D..

Hmm undra va de e för litet mirakel i magen..Mycke livligare än va Neo va. Hela graviditeten är annorlunda..Spännande.

Beställde kort så förhoppningsvis får jag dom i veckan så kan jag scrappa lite:D.. , de har legat nere ett tag, men har börjat lite smått igen..jätteroligt


....

Mitt bloggande går inte så jättebra haha.men ni får nöja er med de lilla jag skriver
ska försöka bättra mig..

I lördags va jag inne på förlossningen för att jag hade jätteont i magen på fredagkvällen, onda sammandragningar, dum som jag va så åkte jag inte in på fredagen när de gjorde så ont,i hopp om att de går över när jag lägger mig å sover, jo visst de gjorde de, men efter en liten promenad på lördag förmiddag så kom de tillbaka,fast ändå inte så ont som de hade gjort på fredagen..

Väl där inne så va allt som de skulle, tack å lov för de..

Igår va de mammagrupp å även bm besök för min del..så härligt å höra hjärtat slå, tänk att vi ska få uppleva denna underbara känslan en gång till,

Sen fick jag stränga order om att ta de lugnt, annars blir jag inlagd, med tanke på att Neo va 7 veckor förtidig finns risken även denna gång, och jag som inte KAN ta de lugnt, har jättesvårt för de,men ska göra mitt bästa,framför allt för den lilles skull, och NEOS vill inte va inlagd å inte få va me han min älskade son..
Så idag har i stort sett hela dan tillbringats uppe hos min kära mormor å morfar så jag har kunnat vila å dom tagit hand om Neo..Blev även bjuden på mat, fisk i ugnen så gott! tacktack mormor för den goda maten.

Hjärtljuden låg på: 142
sf mått:23


Glömsk,förvirrad,gravid

Är de något som hör ihop tros, tycker sj jag har blivit glömskare sen jag blev gravid..

Skulle åka till värnamo idag, precis när jag skulle åka så hittar jag inte bilnycklarna, kom på att jag lagt dom hemma hos mamma, på bänken, ska precis springa bort å hämta dom, när de e något som säger mig att jag ska kolla i bilen först.

Å va e de som igger där så fint jämte sätena...Mina NYCKLAR.. å bilfan e låst, ingen extranyckel hemma, så får ringa å säga att de inte blir något värnamo för min del, men kommer sen på att jag har ju den lilla bilstolen hemma å han fick plats i den..va en bra bit kvar för huvudet..så de löste sig bra ändå till slut, får åka med Kela:D*tacktack*


På tal om annat så kände Peter bebisen sparka igår, vilken härlig känsla..idag är en sån dag jag älskar att vara gravid..Vissa dagar e jag jätte trött på de,finns inga kläder,humöret e nere..Drömde inatt att bebis skulle väga nått på 2600, får se om drömmen e sann eller ej..

idag går jag in i v.24 så på tisdag ska jag till bm å lyssna på hjärtat:D...

nu ska jag in å se om jag kan ändra lite på sidan min.. så den blir lite mer roligare...


Torsdag 18/9

Idag väcktes jag kl.6 för att sedan gå upp å byta bajsblöja, gick därefter upp å la mig i sängen igen, för att förhoppningsvis kunna mysa lite med sonen, och hoppas han va lika trött som mamman sin, men icke sa nicke, han va piggare än piggast, så de fick bli till att gå upp, e lika glad för de, har man hela dan på sig å göra massa grejer.

Den lilla mysstund vi fick va helt underbar, va längesen han ens ville ligga still å bara gosa, å lillen i magen sparkade så härligt så... kunde inte bli en bättre morgon på så sätt...
nu ska jag sätta mig framför tv:n lite med en trött å gnällig son...han va visst trött ändå :P



prov


V.23

Glömde ju skriva att jag gick in i v.23 i fredags:D..Kan erkänna att tiden går rätt sakta nu tycker jag, gick mycke fortare i början,å när jag väntade Neo så va de tvärtom..

Så på tisdag 23/9 får jag lyssna på de lilla hjärtat för första gången:D..ett härligt ljud..

Tänk att snart har jag två små UNDERBARA barn, *lycka*


 
Vecka 23 - 12 sep - 18 sep 2008
Kroppen: Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig genom magen. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger, kanske genom att man känner något ganska kantigt som t.ex kan vara ett skulderblad. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket.

Barnet: Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar väldigt mycket när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.


15/9

Helgen som varit, har vatt fullspäckad. I lördags va vi på Ikea, köpte soffa å soffbord å lite sånna grejer till övervåningen som vi målat om. Blev hur bra som helst..En liten myshörna:P. Sen igår va vi på 4års-kalas, Neos ena kusin fyllde år, så där blev de tårta å massa goda kakor:D..

Sen igår kväll så blev de bio med mamma och syrran, Jätte trevligt, inte varje dag man hittar på nått sånt med mamma inte.

Nu sitter jag framför datorn lite medans Neo kryper runt på golvet å leker med alla sin leksaker, vi har varit ute en runda på trädgården, riktigt skönt ute.

Hösten kan va riktigt mysig den me, alla årstider har väl sin charm.

Fick tid för Neo till tandläkarn med, ska bli spännande å se hur de går, haha....Alla hans tänder är på plats nu, så får se va dom  säger om de,



Hejhej!


Ny bloggare:D

Nu ska jag försöka ge mig på det här med blogg,efter att en kompis tipsat mig om sidan.

Kan ju börja med å berätta att våran älskade son fyllde 1 i tisdags, fattar inte vart tiden tar vägen. så de har vatt fullt upp med kalas hela helgen, både barnkalas och släktkalas.

Så idag ska vi iväg till Camerahuset och ta 1-årskort.. Annars blir de en lugn dag, viket är skönt,iaf ibland.

skriver mer senare

hejsvejs


RSS 2.0