Sol!

Äntligen har de fina vädret med sol kommit, blir så mycke piggare å gladare, och mer shoppingsugen blir man. vill ha lite nya vårgrejer, gardiner å lite så..

På fredag blir de vmo å shoppa lite nya kläder till mig till dopet, som e om 1½ vecka. Så nästa vecka blir de fullt upp med bak,klippning, slingning och dukning. Roligt när de händer lite..

Med min vikt går det bara bra...:D ligger 2 kg under inskrivningsvikten, känns jättehärligt när man ser att de händer nåt. Blir ännu mer peppad...

När Neo vaknat ska vi ut en runda igen, sen ikväll blir de till att städa övervåningen, så tar jag undervåningen imorgon, drar in massa grus å skit nu....men de e de värt bara solen visar sig:D.

hejhej


Nu e jag här igen!

Va ett tag sen man skrev nu, hinner inte rikgit med att uppdatera varje dag, så när tid finns kommer de inlägg...ska försöka bättra mig...

Hur som helst så har det hänt en del sen sist, jag har verkligen försökt att ta tag i mitt liv å gå ner dom extra kilo jag har, å än så länge funkar det bra, har iofs bara hållt på 1 vecka men de känns jättebra, å är motiverad till 1000, så jag hoppas det håller i sig å så småningom dessutom ger resultat.

Novalie ler för fullt, hänger med me blicken, å ökar jättebra i vikt, ammningen fungerar jättebra den me, dock så tar hon inte napp så hon ska snutta mycke på brösten istället. Bara hon ökar i vikt så får hon göra va hon vill:D
Nu väger hon 3980 g, å är 53 lång..

Idag fick Neo sin spruta, gick jättebra. Han hade däremot gått ner 20 g, men kanske inte e så konstigt nu när han börjat klättra på allt å inget.Vardagsrumsbordet e inget för en klättrare som Neo, inte heller köksstolarna...så nu gäller de verkligen att va på sin vakt.. 

Nu har vi äntligen börjat måla i köket, vitt blir de:D..kommer bli jättebra när de e klart, ska byta kaklet? i köket med så småningom, lutar åt grått/svart.  kul när de e klart, köpa lite små grejjer sen.

HM katalogen kom idag. Massa fint, e shoppingsugen:P

RSS 2.0